La
Palmera

Cuina mediterrània actual, de productes frescos de temporada i delicatessen preparats amb amor.

Sobre nosaltres i La nostra cuinaReserves

Benvinguts a La Palmera

Unes paraules Sobre nosaltres

La història de la Palmera

Al gener de 1994, La Palmera va iniciar el seu camí de la mà de Rosa i Mateu.

Establerta en un antiga botiga de queviures, els seus inicis van ser com xarcuteria, on es venien productes selectes de gran qualitat que el client podia comprar i degustar submergit en un ambient càlid i acollidor.

A poc a poc la degustació de plats va evolucionar i es va transformar en el que és ara, un espai actual de gastronomia catalana amb influències de la cuina internacional.

El 2002 es va incorporar David, el fill gran de la família, que juntament amb l’equip de professionals del restaurant perseveren dia a dia per oferir al client una bona experiència gastronòmica.

I de La nostra cuina

Per als amants del foie, les delicatessen i els productes frescos de temporada

La nostra cuina és mediterrània i actual, construïda sempre a partir de productes frescs i de gran qualitat. Entre la nostra oferta gastronòmica destaca la variada carta de plats d’amanides, entrants per picar, verdures, carns, peixos i les especialitats amb foies, que s’han convertit en un dels fets diferencials de la cuina del restaurant.

Un dels èxits del restaurant és el menú degustació de 6 plats

A La Palmera trobareu un petit restaurant al cor de l’Eixample, d’ambient rústic i informal, decorat amb armaris i prestatgeries amb vins i productes gourmet, en definitiva, un espai on gaudir d’un bon àpat i un ambient familiar.

Entrants per picar o compartir

  • Pernil ibèric de glà
    11,00€
    19,80€
    DO Jabugo
  • Croquetes
    4,20 2u.
    7,40 4u.

    casolanes amb patates

  • Croquetes
    5,70€ 3u.
    10,45€ 6u.

    tinta de calamar tinta de calamar

  • Anxoves del Cantàbric
    8,45€ 4u.
    16,90€ 8u.
    amb all i perejil
  • Coca de brie
    12,90€

    amb pernil de Jabugo

  • Flors de Tête de Moine
    4,90€
    8,90€
  • Assortiment de formatges, melmelades
    9,50€
    17,00€
    i torrades
  • Farcellets cruixents
    6,80€ 2u.
    12,60€ 4u.
    de brandada de bacallà
  • Ous estrellats amb patates fregides
    13,50€

    i pernil de Jabugo o foie fresc a la planxa

  • Botifarró d’arròs
    4,70€ 2u.
    8,60€ 4u.

    amb poma i ceba confitada

  • Amanida amb formatge
    11,80€

    de cabra gratinat, bacó, panses, dàtils i pinyons

  • Amanida amb llenties
    12,50€

    pernil ibèric, llagostins ceba tendra, tomàquet i vinagreta de menta

  • Amanida de mango
    13,50€

    dauets de foie fresc a la planxa i cruixent de macadàmia

  • Amanida tèbia d’espàrrecs verds
    15,60€

    llagostins, pernil de Jabugo i parmesà

  • Assortiment de verdures
    11,50€

    a la planxa amb salsa romesco

  • Saltat de verdures, gambes i vieira
    13,90€

     a la planxa amb salsa yakitori i oli de gambes

  •  
  • Pa
    0,85€
    1,50€
    fresc del dia
  • Pa
    1,50€
    2,60€

    de coca torrat amb tomàquet

  • Cistella de torrades
    2,50€
    caseres

Plats amb foie

  • Coca de ceps, foie fresc a la planxa
    17,90€

    i ceba confitada amb reducció de Pedro Ximénez

  • Tatín de foie fresc
    19,90€
    a la planxa, salsa Oporto i bolets saltats
  • Foie d’ ànec entier
    13,90€

    amb torrades

  • Raviolis farcits de foie
    13,90€

    amb salsa de tòfona, pernil d’ànec i foie micuit

  • Ceps amb patates confitades
    15,90€

    i encenalls de foie a la vinagreta de pinyons

Les nostres carns i peixos

  • Carpaccio de filet de vedella
    11,50€

    amb parmesà i vinagreta  Vinum Acre

  • Filet de porc ibèric
    13,50€

    al cafè de París amb patata confitada i bolets

  • Magret d’ànec
    16,50€

    cebetes, bolets i salsa Porto

  • Coca de botifarra esparracada
    11,90€

    amb bolets i ceba confitada

  • Filet de vedella
    19,50€

    a la planxa amb farcells de mongeta verda i bacó

  • Carpaccio de tonyina
    11,50€

    amb vinagreta cítrics i espècies

  • Carpaccio de morro de bacallà
    11,90€

    amb salsa d’ametlles i tomàquet ratllat

  • Canelons de txangurro
    16,90€
    i gambes
  • Bacallà a la llauna
    18,50€

    amb mongetes del ganxet, patata confitada i pebrot

  • Llom de tonyina fresc a la planxa
    17,50€

    amb patata confitada i pebrots saltats

Plats de temporada

  • Gaspatxo de mango
    8,90€

    amb picadeta de verdures

  • Albergínies gratinades
    10,90€

    amb formatge de cabra i mel

  • Cues de llagostí cruixents
    12,50€

    amb  crumble i oli de gambes

  • Truita francesa de llom de bacallà
    10,90€

    amb tomàquet rosa a banda

  • Carpacccio de figues
    13,90€

    amb formatge manxec tendre i encenalls de pernil ibèric

  • Coca d’escalivada
    10,90€

    amb anxoves del Cantàbric

  • Figues amb foie micuit
    13,90€

    i reducció de Pedro Ximénez

  • Foie fresc a la planxa
    19,90€

    amb figues i reducció de cabernet sauvignon i fruits vermells

Menús especials

Menú 35€

  • Aperitiu
    Sorbet de tomàquet i alfàbrega amb flor de tetemoine
  • Primers individuals
    Amanida de llenties amb pernil i vinagreta de menta

    Albergínia amb formatge de cabra i mel

    Croqueta amb patates fregides

    Torrada amb anxova

    Coca amb tomàquet

  • Segons plats a escollir
    Saltat de verdures, gambes i petxina de pelegrí amb salsa teriyaki

    Raviolis farcits de foie

    Filet de porc ibèric al cafè de París

    Carpaccio de vedella amb vinagreta vinum acre

    Carpaccio de tonyina amb vinagreta d’espècies

  • Postres a escollir
    Gelat o sorbet

    Lemon pie

    Brownie de xocolata

    Crema catalana

  • Begudes
    Aigua

    Vi negre Valonga

    Valonga chardonnay Valle del Cinca

    Cafè

Menú 40€

  • Aperitiu
    Sorbet de mojito i figa amb foie
  • Primers per compartir
    Gaspatxo de fruits vermells

    Amanida amb mànec i daus de foie fresc

    Farcellet cruixent de brandada de bacallà

    Mini coca de brie amb salmó fumat

    Coca amb tomàquet

  • Segons plats a escollir
    Carpaccio de vedella, parmesà i vinagreta de Vinum Acre

    Bacallà a la llauna

    Canelons de txangurro i gambes

    Magret d’ànec amb salsa Porto, cebetes i bolets

  • Postres a escollir
    Brownie de xocolata

    Copa de gelat d’ametlla amb salsa de xocolata

    Pastís rus amb salsa de xocolata i nata

    Llet fregida amb gelat de canyella

    Crema catalana

    Copa de cava

  • Begudes
    Aigua

    Vinyes del Grau negre – Eguren Ugarte Rioja

    Vinyes del Grau blanc – Carramimbre verdejo

    Cafè

Menú 46€

  • Aperitiu
    Vermouth casolà amb llauneta d’aperitiu variada
  • Primers per compartir
    Anxova del Cantàbric amb all i julivert

    Mini coca de brie amb encenalls de Jabugo

    Croqueta de calamarsets i tinta de calamar

    Cassola d’ous estrellats amb daus de foie fresc a la planxa

    Coca amb tomàquet

  • Segons plats a escollir
    Cues de llagostí cruixents amb salsa teriyaki i oli de gambes

    Bacallà a la llauna

    Duo de petits tournedos amb dues salses, Porto i cafè de París

    Tatín de foie fresc a la planxa amb bolets saltejades

  • Postres a escollir
    Copa d’ametlla torrada i torró de xixona amb salsa de xocolata

    Sorbet de mojito, llimona amb vodka o gin-tonic

    Pastís tatín amb crema de llet o gelat de vainilla

    Coulant de xocolata amb gelat de llet merengada

    Copa de cava

  • Begudes
    Aigua

    Vinyes del Grau negre Terra Alta – Eguren Ugarte Rioja

    Vinyes del Grau blanc – Protos verdejo

    Cafè

Localització i contacte

Ubicació

Estem a la teva disposició

Si desitges fer-nos una consulta, petició o suggeriment, aquest és el teu espai. Tindrem en compte els teus comentaris, gràcies per endavant. També pots realitzar-nos consultes sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.
(Si el que desitges és fer una reserva, millor utilitza el formulari de reserves situat una mica més abaix)

Formulari de contacte

Reserves

Selecciona una data & reserva

Et confirmarem la reserva per email

La Palmera és un restaurant acollidor de l’Eixample de Barcelona que té taules en la seva majoria de 2, 4 i 6 comensals. Si desitges una taula per a més comensals, posa’t en contacte amb nosaltres. (Disposem d’un saló privat amb capacitat per 18 persones).

Formulari de reserva

Reserva Telefónica

Si ho prefereixes pots fer la teva reserva per telèfon. Truca’ns al 93 453 23 38.
Pots trobar-nos de 11:00h a 17:00h y de 19:30h a 00:30h

Horari de cuina

Dilluns migdia de 13:00h a 16:00h
Dimarts migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 19:45h a 23:30h
Dimecres migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 19:45h a 23:30h
Dijous migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 19:45h a 23:30h
Divendres migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 19:45h a 0:00h
Dissabte migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 19:45h a 0:00h

Diumenge tancat