Menú de grup

Menú    33 €

Aperitiu

Sorbet de pinya colada amb dauet de pinya natural i encenalls de Jabugo

 Primers per compartir

Amanida amb espàrrec verd, papaia i salmó fumat

Mini coca d’escalivada i anxova amb oli d’olives negres

Croquetes de xipiró i tinta de calamar

Farcellet de brandada de bacallà

Coca amb tomàquet

Segons  plats a triar

Carpaccio de tonyina amb vinagreta d’espècies

Saltat de verdures amb vieira, gambes, salsa teriyaki i oli de gambes

Filet de porc ibèric al cafè de París.

Raviolis farcits de foie amb salsa de tòfona

Postre a triar

Tulipa de gelat   o sorbet

Lemon pie

Brownie r amb gelat

Crema catalana

Beguda

Aigua

Vi negre Valonga

Valonga chardonnay Valle del Cinca

Cafè

( Algún dels plats pot canviar segons temporada o disponibilitat )

( Menú a partir de 12 persones )

 

 

Menú    39 €

 

Aperitiu

Sorbet de mojito amb ficelle de foie i crumble de canyella

Primers per compartir

Amanida amb mango, boletes formatge cabra , codony i macadàmies

Tempura de verdures amb salsa romesco

Figa amb foie micuit

Rotllets cruixents de gambes

Coca amb tomàquet

Segons  plats a triar

Carpaccio de tonyina  amb vinagreta d’espècies.

Bacallà a la llauna.

Raviolis farcits de foie amb salsa de tòfona.

Magret d’ànec amb salsa Porto, cebetes i bolets

Postre a triar

Brownie de xocolata

Copa de gelat de turró amb salsa xocolata

Pastís rus amb salsa de xoxolata i nata

Llet fregida amb gelat de canyella

Crema catalana

  Copa de cava

Beguda

Aigua

Bri del celler de l era Montsant  o  Eguren de Ugarte criança

Bàrbara Forés Terra Alta   o    Protos verdejo

Cafè

( Algún dels plats pot canviar segons temporada o disponibilitat )

( Menú a partir de 12 persones )

Menú  44 €

Aperitiu

Mini gazpacho de mango i torrada amb formatge de cabra

Primers per compartir

Amanida amb foie micuit, figues ,panses,pinyons i cruixent d’avellanes

Farcellet cruixent de brandada de bacallà

Bombó de salmó fumat farcit de mascarpone a les fines herbes

Llauneta de xipirons a l’andalusa

Coca amb tomàquet

Segons  plats a triar

Tataki de tonyina amb pebrots saltats i patata confitada

Canelons de txangurro i gambes

Ceps saltats amb patates i foie amb vinagreta de pinyons.

Filets de vedella al gorgonzola

 Postre a triar

Copa d’ametlla torrada i torró de Xixona amb salsa xocolata

Sorbet de mojito, pinya colada o gin-tònic

Tarta tatín

Coulant de xocolata amb gelat de llet merengada

Copa de cava

Beguda

Aigua

Bri del celler de l’Era Montsant  o  Eguren Ugarte Rioja

Bàrbara Forés Terra Alta    o    Protos verdejo

Cafè

( Algún dels plats pot canviar segons temporada o disponibilitat )

( Menú a partir de 12 persones )