Menú degustació

Menú degustació

 

De dilluns a dissabte migdia; de dimarts  a  dijous nit
Festius  i vigilia de festius a consultar

(3 plats de 1er i 3 plats de 2n , coca tomàquet, una beguda, postre o cafè)

Primers

Figa coll de dama amb mortadel·la, coca de carbó i

                         sorbet de menta.

Tomàquet rosa de Barbastro amb burrata i salsa pesto.

Carxofes arrebossades i fregides  amb cruixent de pernil.

Segons

Pop a la galega, patata confitada i “pimentón de la vera”

Lasanya de bolets, tòfona i foie.

Botifarra amb mongetes de Sta. Pau i all i oli gratinat.

(si no li agrada algun plat, consulti les nostres

opcions  disponibles)

Assortiment de mini  postres

del   6 d’ octubre  al

19  d’octubre

De dilluns a dissabte migdia; de dimarts a  dijous  nit
Festius  i vigilia de festius a consultar