Menú degustació

Menú degustació

 

De dilluns a dissabte migdia; de dilluns a  dimecres nit
Festius  i vigilia de festius a consultar

(3 plats de 1er i 3 plats de 2n , coca tomàquet, una beguda, postre o cafè)

Primers

Terrina de mousse de canard, torrades i sorbet de mojito.

Amanida  mezclum amb verat i vinagreta de

               tomàquets i ametlles.

Cues de llagostí arrebossades amb saltat de verdures.

Segons

Carpaccio de figues, manxec tendre i pernil ibèric.

Crep de ricotta i espinacs amb salsa de burrata i alfàbrega

Galta de melós de bou amb reducció  de vi

             negre i fruits vermells

 

(si no li agrada algun plat, consulti les nostres

opcions  disponibles)

Assortiment de mini  postres

del 22 de juny  al  6  de juliol

De dilluns a dissabte migdia; de dilluns a  dimecres nit
Festius  i vigilia de festius a consultar