Menú degustació

Menú degustació

 

De dilluns a dissabte migdia; de dimarts  a  dijous nit
Festius  i vigilia de festius a consultar

(3 plats de 1er i 3 plats de 2n , coca tomàquet, una beguda, postre o cafè)

Primers

Carxofes en textures ( crema, arrebossades i confitades )

        amb ficelle de foie.

Amanida de fruits del bosc, llavors, formatge de cabra i

               vinagreta de chardonnay i gerds.

Alvocat amb tartar de salmó, salmó fumat, tomàquet

                              i olivada.

Segons

Duet de croquetes ( txangurro – xipiró i tinta de calamar)

Canelons de confit d’ànec, poma confitada i salsa porto.

Galta de bou amb reducció de cabernet sauvignon.

(si no li agrada algun plat, consulti les nostres

opcions  disponibles)

Assortiment de mini  postres

del  13  d’abril al  26   d’ abril

De dilluns a divendres migdia 23.90 ;      de dimarts a  dijous  nit  i dissabte migdia 25.90
Festius  i vigilia de festius a consultar