Menú degustació

Menú degustació

 

De dilluns a dissabte migdia; de dimarts  a  dijous nit
Festius  i vigilia de festius a consultar

(3 plats de 1er i 3 plats de 2n , coca tomàquet, una beguda, postre o cafè)

Primers

Gaspatxo de fruits vermells amb torrada de paté d’ànec.

Amanida amb llenties beluga, llagostí i ous de

          müjol amb vinagreta de menta.

Mini coca de brie amb encenalls de pernil ibéric.

Segons

Farcellet cruixent de brandada de bacallà.

Lumaconi de pasta farcit de txangurro i gambes.

Filet de porc ibèric al cafè de París amb bolets saltats.

 

 

(si no li agrada algun plat, consulti les nostres

opcions  disponibles)

Assortiment de mini  postres

del 3  d’ agost  al

de septembre

De dilluns a dissabte migdia; de dimarts a  dijous  nit
Festius  i vigilia de festius a consultar