Menú degustació

Menú degustació

 

De dilluns a dissabte migdia; de dimarts  a  dijous nit
Festius  i vigilia de festius a consultar

(3 plats de 1er i 3 plats de 2n , coca tomàquet, una beguda, postre o cafè)

Primers

Caneló farcit de brandada,xips vegetals i

                    mousselina de bacallà.

  Espàrrec verd i llagostí a la crema de parmesà

      Cigrons amb gambes i all i oli negat .


Segons

Tartar de salmó fumat amb magrana i alvocat

Cassoleta de mandonguilles, bolets i patata confitada.

   Braçet d’ ànec amb prunes, panses i castanyes.

 

(si no li agrada algun plat, consulti les nostres

opcions  disponibles)

Assortiment de mini  postres

del  1   al  14   de decembre

De dilluns a dissabte migdia; de dimarts a  dijous  nit
Festius  i vigilia de festius a consultar