Menú degustació

Menú degustació

 

De dilluns a dissabte migdia; de dimarts  a  dijous nit
Festius  i vigilia de festius a consultar

(3 plats de 1er i 3 plats de 2n , coca tomàquet, una beguda, postre o cafè)

Primers

Copeta de gintònic amb mini broqueta de gambes i bacó

Amanida amb boletes de formatge de cabra farcides de

   codony i ametlles torrades

               Trinxat de la Cerdanya amb rosta.

Segons

Duo de blinis, de salmó fumat i anxova amb

                salsa tàrtara.

Bacallà amb espinacs, panses i pinyons amb

               mousselina d´all.

Petit filet de vedella al cafè de París amb bolets.

(si no li agrada algun plat, consulti les nostres

opcions  disponibles)

Assortiment de mini  postres

del  16  de febrer  al  1   de  març

De dilluns a divendres migdia 23.90 ;      de dimarts a  dijous  nit  i dissabte migdia 25.90
Festius  i vigilia de festius a consultar