Unes paraules Sobre nosaltres
La història de la Palmera
Al gener de 1994, La Palmera va iniciar el seu camí de la mà de Rosa i Mateu.
Establerta en un antiga botiga de queviures, els seus inicis van ser com xarcuteria, on es venien productes selectes de gran qualitat que el client podia comprar i degustar submergit en un ambient càlid i acollidor.
A poc a poc la degustació de plats va evolucionar i es va transformar en el que és ara, un espai actual de gastronomia catalana amb influències de la cuina internacional.
El 2002 es va incorporar David, el fill gran de la família, que juntament amb l’equip de professionals del restaurant perseveren dia a dia per oferir al client una bona experiència gastronòmica.
I de La nostra cuina
Per als amants del foie, les delicatessen i els productes frescos de temporada
La nostra cuina és mediterrània i actual, construïda sempre a partir de productes frescs i de gran qualitat. Entre la nostra oferta gastronòmica destaca la variada carta de plats d’amanides, entrants per picar, verdures, carns, peixos i les especialitats amb foies, que s’han convertit en un dels fets diferencials de la cuina del restaurant.
Un dels èxits del restaurant és el menú degustació de 6 plats
A La Palmera trobareu un petit restaurant al cor de l’Eixample, d’ambient rústic i informal, decorat amb armaris i prestatgeries amb vins i productes gourmet, en definitiva, un espai on gaudir d’un bon àpat i un ambient familiar.
Reserves
Selecciona una data & reserva
Et confirmarem la reserva per email
La Palmera és un restaurant acollidor de l’Eixample de Barcelona que té taules en la seva majoria de 2, 4 i 6 comensals. Si desitges una taula per a més comensals, posa’t en contacte amb nosaltres. (Disposem d’un saló privat amb capacitat per 18 persones).
Selecciona data en el calendari i veuràs les hores que tenim disponibles.
Reserva Telefónica
Si ho prefereixes pots fer la teva reserva per telèfon. Truca’ns al 93 453 23 38 o mitjançant whatsapp al 690 82 49 49.
Pots trobar-nos d’ 11:00h a 17:00h y de 19:30h a 00:30h
Horari d’obertura i tancament de cuina
Dimarts migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 19:45h a 23:00h
Dimecres migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 19:45h a 23:00h
Dijous migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 19:45h a 23:00h
Divendres migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 19:45h a 23:30h
Dissabte migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 19:45h a 23:30h
Diumenge i dilluns tancat
Festius a consultar
Entrants per picar o compartir
- Pernil ibèric de glà9,50€
18,00€DO Jabugo
- Croquetes4,20 2u.
7,90 4u.de pernil
- Croquetes5,60€ 3u.
10,60€ 6u.de xipirons i tinta de calamar
- Anxoves del Cantàbric9,50€ 4u.
18,00€ 8u.amb all i julivert
- Flors de Tête de Moine5,70€
10,00€ - Farcellets cruixents6,50€ 2u.
12,00€ 4u.de brandada de bacallà
- Ous estrellats amb patates fregides13,60€
i pernil de Jabugo
- Botifarró d’arròs4,70€ 2u.
9,00€ 4u.amb poma i ceba confitada
- Cues de llagostí cruixents13,00 €amb oli de gambes
- Coca de brie13,00 €amb pernil ibèric
- Trio de formatges12,00 €amb melmelada
- Amanida amb llenties14,00€
pernil ibèric, llagostins ceba tendra, tomàquet i vinagreta de menta
- Amanida de mango15,00€
dauets de foie fresc a la planxa i cruixent de macadàmia
- Assortiment de verdures13,00€
a la planxa amb salsa romesco
- Amanida tèbia d’espàrrecs verds15,50€
llagostins, pernil de Jabugo i parmesà
- Saltat de verdures amb gambes i vieira14,90€
a la planxa amb salsa yakitori i oli de gambes
- Albergínia amb formatge de cabra gratinat10,40€
rajolí de mel i escalivada a banda
- Caneló de bròquil12 €
i porros
- Pa1,50€
2,60€de coca torrat amb tomàquet
- Pa1,80€fresc del dia
Plats amb foie
- Foie d’ ànec a la sal18,00€
amb melmelada de mango i torrades
- Coca de ceps, foie fresc a la planxa19,00€
i ceba confitada amb reducció de Pedro Ximénez
- Tatín de foie fresc22,00€a la planxa, salsa Oporto i bolets saltats
- Raviolis farcits de foie a la crema16,00€
amb encenalls de foie
- Ceps amb patates confitades18,00€
i encenalls de foie a la vinagreta de pinyons
Les nostres carns i peixos
- Filet de porc ibèric16,00€
al cafè de París amb patata confitada i bolets
- Filet de vedella24,00€
a la planxa amb espàrrecs verds, ceba i patata confitada
- Filet de vedella a la planxa amb espàrrecs verds29,00€
ceba i patata confitada i medalló de foie fresc
- Coca de botifarra esparracada13,50€
amb bolets i ceba confitada
- Magret d’ànec de gla19,00€
amb ceba confitada i bolets
- Carpaccio de filet de vedella14,50€
amb parmesà i vinagreta Vinum Acre
- NENS: Fingers de pollastre, 2 croquetes10,00€
i patates fregides
- Canelons de txangurro i gambes16,00€amb salsa bechamel
- Bacallà gratinat19,00€
a la crema de porros
- Llom de tonyina " Blue finn" a la planxa20,00€
amb patata confitada i pebrots saltats
- Lluç de palangre a la planxa18,50€amb verdures i romesco
- Carpaccio de tonyina13,50€
amb vinagreta cítrics i espècies
- Carpaccio de morro de bacallà13,50€
amb salsa d’ametlles i tomàquet ratllat
Plats de temporada
- Sopa de peix11,00i gambes
- Flors de carxofes confitades13,00€
amb pernil ibèric
- Carxofes enfarinades9,00€i fregides
- Ous ferrats amb ceps, patata confitada14,00€i tòfona ratllada
- Pastís de peix14,00€amb salsa de marisc
- Canelons de melós de vedella15,00€amb salsa de bolets
Menús especials per a grups
Menú 43€
Menús disponible a partir de 8 persones
- Primers per picarSorbet de cítrics i torrada amb ficelle de foie.
Duo de coquetes.
Albergínia amb formatge de cabra i rajolí de mel.
Farcellet cruixent de brandada de bacallà.
Coca amb tomàquet
- Segon plat a triarSaltat de verdures amb gambes i vieira a la planxa i salsa yakitori.
Lluç de palangre a la planxa amb verdures i salsa romesco.
Filet de porc ibèric al cafè de París, bolets i patata confitada.
Melós de vedella al Porto amb bolets i patata confitada.
Caneló de bròquil i porros.
* S’agraïria sapiguer els segons plats per anticipat
- Postres a triarCoulant de xocolata.
Pastís tatín amb crema de llet.
Sorbet.
- CELLEREl veïnat negre D.O. Montsant
Valonga chardonnay D.O. Valle del Cinca* El menú inclou: 1 ampolla de vi Magnum cada 4 persones, aigua, cafè
* El menú no inclou: cerveses o refrescs inicials i copes
Menú 50€
Menús disponible a partir de 8 persones
- Primers per picarSorbet de cítrics i torrada amb ficelle de foie.
Pernil ibèric D.O. Jabugo
Duo de coquetes.
Albergínia amb formatge de cabra i rajolí de mel.
Farcellet cruixent de brandada de bacallà.
Coca amb tomàquet
- Segon plat a triarLlom de tonyina a la planxa amb pebrots saltats i patata confitada.
Lluç de palangre a la planxa amb verdures i salsa romesco.
Filet de vedella a la planxa amb espàrrecs verds i patata confitada.
Canelons de melós de vedella amb salsa de bolets.
* S’agraïria sapiguer els segons plats per anticipat
- Postres a triarCoulant de xocolata.
Pastís tatín amb crema de llet.
Sorbet.
- CELLEREl veïnat negre D.O. Montsant
Valonga chardonnay D.O. Valle del Cinca* El menú inclou: 1 ampolla de vi Magnum cada 4 persones, aigua, cafè
* El menú no inclou: cerveses o refrescs inicials i copes
MENJAR PER EMPORTAR
TAKE AWAY
Fes la teva comanda de menjar per a recollir per telèfon al 93 453 23 38 whatsapp 690 824 949
I a casa amb Glovo
- Carxofes en farina8,90 €i fregides
- Flors de carxofa confitades amb pernil ibèric11,90 €
- Pernil ibèric de gla D.O. Jabugo15,50 €80 gr.
- Croquetes de pernil ibèric6,50 €4 unitats
- Croquetes de xipiró i tinta de calamar9,60 €6 unitats
- Farcellets cruixents de brandada de bacallà10,60 €4 unitats
- Botifarró d’arròs amb poma i ceba confitada7,40 €
- Amanida amb llenties, llagostins, ceba, tomàquet i vinagreta de menta11,50 €
- Albergínia amb formatge de cabra gratinat,mel i escalivada9,80 €
- Assortiment de verdures a la planxa amb salsa romesco11,10 €
- Ous estrellats amb patates i pernil ibèric o foie fresc12,20
- Saltat de verdures amb vieira i gambes a la planxa amb salsa yakitori13,60 €
- Pa de coca amb tomàquet2,60 €
- Raviolis farcits de foie amb salsa trufada13,40 €
- Cues de llagostí cruixents amb oli de gambes11,20 €
- Canelons de txangurro i gambes gratinats14,00 €
- Lluç de palangre a la planxa amb verdures saltades y romesco15,90 €
- Bacallà amb espinacs i all i oli gratinat17,50 €
- Filet de porc al cafè de París, bolets i patata confitada14,20 €
- Coca amb botifarra esparracada, bolets y cebolla confitada11,80 €
- coca de ceps i foie a la planxa amb ceba confitadaCarramimbre verdejo Rueda17,20 €Vi blanc
- Filet de vedella a la planxa amb patates18.50
- Tiramisú5,00 €
- Tatin de poma amb crema de llet5,50 €
- Valonga vi de la casa8,00 €Vi negre
- El Pispa D.O. Montsant garnatxa12,00 €Vi negre
- Bàrbara Forés D.O. Terra Alta garnatxa blanca12,00 €Vi blanc
- Carramimbre verdejo Rueda10,00 €Vi blanc
Localització i contacte
Ubicació
Carrer d’Enric Granados, 57, 08008 Barcelona
Telèfon de reserves: 934 53 23 38
Estem a la teva disposició
Si desitges fer-nos una consulta, petició o suggeriment, aquest és el teu espai. Tindrem en compte els teus comentaris, gràcies per endavant. També pots realitzar-nos consultes sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.
(Si el que desitges és fer una reserva, millor utilitza el formulari de reserves situat una mica més abaix)