La
Palmera

Cuina mediterrània actual, de productes frescos de temporada i delicatessen, preparats amb amor.

Menjar per emportarReserves

Benvinguts a La Palmera

Unes paraules Sobre nosaltres

La història de la Palmera

Al gener de 1994, La Palmera va iniciar el seu camí de la mà de Rosa i Mateu.

Establerta en un antiga botiga de queviures, els seus inicis van ser com xarcuteria, on es venien productes selectes de gran qualitat que el client podia comprar i degustar submergit en un ambient càlid i acollidor.

A poc a poc la degustació de plats va evolucionar i es va transformar en el que és ara, un espai actual de gastronomia catalana amb influències de la cuina internacional.

El 2002 es va incorporar David, el fill gran de la família, que juntament amb l’equip de professionals del restaurant perseveren dia a dia per oferir al client una bona experiència gastronòmica.

I de La nostra cuina

Per als amants del foie, les delicatessen i els productes frescos de temporada

La nostra cuina és mediterrània i actual, construïda sempre a partir de productes frescs i de gran qualitat. Entre la nostra oferta gastronòmica destaca la variada carta de plats d’amanides, entrants per picar, verdures, carns, peixos i les especialitats amb foies, que s’han convertit en un dels fets diferencials de la cuina del restaurant.

Un dels èxits del restaurant és el menú degustació de 6 plats

A La Palmera trobareu un petit restaurant al cor de l’Eixample, d’ambient rústic i informal, decorat amb armaris i prestatgeries amb vins i productes gourmet, en definitiva, un espai on gaudir d’un bon àpat i un ambient familiar.

Reserves

Selecciona una data & reserva

Et confirmarem la reserva per email

La Palmera és un restaurant acollidor de l’Eixample de Barcelona que té taules en la seva majoria de 2, 4 i 6 comensals. Si desitges una taula per a més comensals, posa’t en contacte amb nosaltres. (Disposem d’un saló privat amb capacitat per 18 persones).

Selecciona data en el calendari i veuràs les hores que tenim disponibles.

Formulari de reserva

Reserva Telefónica

Si ho prefereixes pots fer la teva reserva per telèfon. Truca’ns al 93 453 23 38.
Pots trobar-nos de 11:00h a 17:00h y de 20:00h a 00:30h

Horari de cuina

Dilluns migdia de 13:00h a 16:00h
Dimarts migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 20:00h a 23:30h
Dimecres migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 20:00h a 23:30h
Dijous migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 20:00h a 23:30h
Divendres migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 20:00h a 0:00h
Dissabte migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 20:00h a 0:00h

Diumenge tancat

Festius a consultar

Entrants per picar o compartir

  • Pernil ibèric de glà
    8,90€
    17,00€
    DO Jabugo
  • Croquetes
    3,80 2u.
    7,10 4u.

    de pernil amb patates

  • Croquetes
    5,50€ 3u.
    10,50€ 6u.

    de xipirons i tinta de calamar

  • Anxoves del Cantàbric
    8,80€ 4u.
    17,60€ 8u.
    amb all i julivert
  • Flors de Tête de Moine
    5,50€
    9,90€
  • Farcellets cruixents
    5,90€ 2u.
    11,50€ 4u.
    de brandada de bacallà
  • Ous estrellats amb patates fregides
    13,90€

    i pernil de Jabugo o foie fresc a la planxa

  • Botifarró d’arròs
    4,90€ 2u.
    8,90€ 4u.

    amb poma i ceba confitada

  • Cues de llagostí cruixents
    12,10 €
    amb oli de gambes
  • Coca de brie
    13,00 €
    amb pernil ibèric
  • Amanida amb llenties
    12,50€

    pernil ibèric, llagostins ceba tendra, tomàquet i vinagreta de menta

  • Amanida de mango
    14,90€

    dauets de foie fresc a la planxa i cruixent de macadàmia

  • Assortiment de verdures
    12,00€

    a la planxa amb salsa romesco

  • Amanida tèbia d’espàrrecs verds
    14,10€

    llagostins, pernil de Jabugo i parmesà

  • Saltat de verdures amb gambes i vieira
    14,90€

     a la planxa amb salsa yakitori i oli de gambes

  • Albergínia amb formatge de cabra gratinat
    10,60€

    rajolí de mel i escalivada a banda

  •  
  • Pa
    0,85€
    1,50€
    fresc del dia
  • Pa
    1,50€
    2,60€

    de coca torrat amb tomàquet

Plats amb foie

  • Coca de ceps, foie fresc a la planxa
    18,50€

    i ceba confitada amb reducció de Pedro Ximénez

  • Tatín de foie fresc
    19,90€
    a la planxa, salsa Oporto i bolets saltats
  • Raviolis farcits de foie
    14,60€

    amb salsa trufada

  • Ceps amb patates confitades
    16,90€

    i encenalls de foie a la vinagreta de pinyons

Les nostres carns i peixos

  • Filet de porc ibèric
    15,20€

    al cafè de París amb patata confitada i bolets

  • Filet de vedella
    19,90€

    a la planxa amb farcells de mongeta verda i bacó

  • Coca de botifarra esparracada
    12,50€

    amb bolets i ceba confitada

  • Carpaccio de filet de vedella
    13,90€

    amb parmesà i vinagreta  Vinum Acre

  • Filet de vedella a la planxa
    24,00€

    amb medalló de foie fresc

  • Canelons de txangurro i gambes
    15,10€
    amb salsa bechamel
  • Bacallà amb espinacs, panses y pinyons
    18,90€

    amb all i oli gratinat

  • Llom de tonyina fresc a la planxa
    18,00€

    amb patata confitada i pebrots saltats

  • Lluç de palangre
    17,50€

    amb verdures i salsa romesco

  • Carpaccio de tonyina
    12,50€

    amb vinagreta cítrics i espècies

  • Carpaccio de morro de bacallà
    12,50€

    amb salsa d’ametlles i tomàquet ratllat

Plats de temporada

  • Vichyssoise
    9,90€
    de porros
  • Carpaccio de figues amb formatge gruyère
    13,90
    i pernil ibèric
  • Figues amb encenalls foie micuit
    13,90€

    i reducció de Pedro Ximénez

Menús especials

Menú 35€

Menús disponibles a partir de 10 persones

  • Aperitiu
    Sorbet de gin tonic amb formatge novell i melmelada de gerds
  • Primers per picar
    Amanida amb magrana, codonyat, llavors i vinagreta de mel.

    Coca d’escalivada amb anxova

    Carxofes fregides

    Farcellet cruixent de brandada de bacallà

    Coca amb tomàquet

  • Segon plat a triar
    Raviolis farcits de foie amb encenalls de foie i pernil d’ànec.

    Saltat de verdures, gambes i vieira a la planxa amb salsa yakitori

    Lluç de palangre a la planxa amb verdures i salsa romesco.

    Galta de vedella amb textures de poma i bolets saltats.

  • Postres a triar
    Fondant de xocolata amb gelat de llet merengada

    Pastís lemon pie

    Crema catalana

  • VI
    Eguren Ugarte roble negre
    Valonga chardonnay

    * El menú inclou: 1 ampolla de vi cada 2 persones, aigua, cafè
    * El menú no inclou: cerveses o refrescs inicials i copes

     

Menú 40€

Menús disponibles a partir de 10 persones

  • Aperitiu
    Sorbet de marc de cava amb farcellet de brandada
  • Primers per picar

    Amanida amb mango i dauets de foie fresc a la planxa

    Albergínia amb formatge de cabra i mel.

    Croquetes de xipiró i tinta de calamar.

    Blini amb bombó de salmó.

    Coca amb tomàquet

  • Segon plat a triar
    Saltat de verdures, gambes i vieira a la planxa

    Cues de llagostí cruixents amb oli de gambes.

    Ceps amb encenalls de foie micuit i patata confitada

    Petits filets de vedella al cafè de París

  • Postres a escollir
    Fondant de xocolata amb gelat de llet merengada

    Pastís lemon pie

    Crema catalana

    *Copa de cava inclosa

  • Begudes
    Aigua

    Gamarús criança Montsant  – Eguren Ugarte criança Rioja ( negre)

    Vinyes del Grau blanc – Carramimbre verdejo

    Cafè

MENJAR PER EMPORTAR

TAKE AWAY

Fes la teva comanda de menjar per a recollir per telèfon al 93 453 23 38 whatsapp 690 824 949
I a casa amb Glovo

  • Pernil ibèric de gla D.O. Jabugo
    15,50 €
    80 gr.

  • Croquetes de pernil ibèric
    6,50 €
    4 unitats
  • Croquetes de xipiró i tinta de calamar
    9,60 €
    6 unitats
  • Farcellets cruixents de brandada de bacallà
    10,60 €
    4 unitats
  • Botifarró d’arròs amb poma i ceba confitada
    7,40 €
  • Amanida amb llenties, llagostins, ceba, tomàquet i vinagreta de menta
    11,50 €
  • Albergínia amb formatge de cabra gratinat,mel i escalivada
    9,80 €
  • Assortiment de verdures a la planxa amb salsa romesco
    11,10 €
  • Flors de carxofa confitades amb pernil ibèric
    11,90 €
  • Ous estrellats amb patates i pernil ibèric o foie fresc
    12,20
  • Saltat de verdures amb vieira i gambes a la planxa amb salsa yakitori
    13,60 €
  • Pa de coca amb tomàquet
    2,60 €
  • Raviolis farcits de foie amb salsa trufada
    13,40 €
  • Cues de llagostí cruixents amb oli de gambes
    11,20 €
  • Canelons de txangurro i gambes gratinats
    14,00 €
  • Lluç de palangre a la planxa amb verdures saltades y romesco
    15,90 €
  • Bacallà amb espinacs i all i oli gratinat
    17,50 €
  • Filet de porc al cafè de París, bolets i patata confitada
    14,20 €
  • Coca amb botifarra esparracada, bolets y cebolla confitada
    11,80 €
  • coca de ceps i foie a la planxa amb ceba confitadaCarramimbre verdejo Rueda
    17,20 €
    Vi blanc
  • Filet de vedella a la planxa amb patates
    18.50
  • Tiramisú
    5,00 €
  • Tatin de poma amb crema de llet
    5,50 €
  • Valonga vi de la casa
    8,00 €
    Vi negre
  • El Pispa D.O. Montsant garnatxa
    12,00 €
    Vi negre
  • Bàrbara Forés D.O. Terra Alta garnatxa blanca
    12,00 €
    Vi blanc
  • Carramimbre verdejo Rueda
    10,00 €
    Vi blanc

Localització i contacte

Ubicació

Carrer d’Enric Granados, 57, 08008 Barcelona
Telèfon de reserves: 934 53 23 38

Estem a la teva disposició

Si desitges fer-nos una consulta, petició o suggeriment, aquest és el teu espai. Tindrem en compte els teus comentaris, gràcies per endavant. També pots realitzar-nos consultes sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.
(Si el que desitges és fer una reserva, millor utilitza el formulari de reserves situat una mica més abaix)

Formulari de contacte

0 + 1 = ?