Unes paraules Sobre nosaltres
La història de la Palmera
Al gener de 1994, La Palmera va iniciar el seu camí de la mà de Rosa i Mateu.
Establerta en un antiga botiga de queviures, els seus inicis van ser com xarcuteria, on es venien productes selectes de gran qualitat que el client podia comprar i degustar submergit en un ambient càlid i acollidor.
A poc a poc la degustació de plats va evolucionar i es va transformar en el que és ara, un espai actual de gastronomia catalana amb influències de la cuina internacional.
El 2002 es va incorporar David, el fill gran de la família, que juntament amb l’equip de professionals del restaurant perseveren dia a dia per oferir al client una bona experiència gastronòmica.
I de La nostra cuina
Per als amants del foie, les delicatessen i els productes frescos de temporada
La nostra cuina és mediterrània i actual, construïda sempre a partir de productes frescs i de gran qualitat. Entre la nostra oferta gastronòmica destaca la variada carta de plats d’amanides, entrants per picar, verdures, carns, peixos i les especialitats amb foies, que s’han convertit en un dels fets diferencials de la cuina del restaurant.
Un dels èxits del restaurant és el menú degustació de 6 plats
A La Palmera trobareu un petit restaurant al cor de l’Eixample, d’ambient rústic i informal, decorat amb armaris i prestatgeries amb vins i productes gourmet, en definitiva, un espai on gaudir d’un bon àpat i un ambient familiar.
Reserves
Selecciona una data & reserva
Et confirmarem la reserva per email
La Palmera és un restaurant acollidor de l’Eixample de Barcelona que té taules en la seva majoria de 2, 4 i 6 comensals. Si desitges una taula per a més comensals, posa’t en contacte amb nosaltres. (Disposem d’un saló privat amb capacitat per 18 persones).
Selecciona data en el calendari i veuràs les hores que tenim disponibles.
Reserva Telefónica
Si ho prefereixes pots fer la teva reserva per telèfon. Truca’ns al 93 453 23 38 o mitjançant whatsapp al 690 82 49 49.
Pots trobar-nos de 11:00h a 17:00h y de 20:00h a 00:30h
Horari de cuina
Dilluns migdia de 13:00h a 16:00h
Dimarts migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 20:00h a 23:30h
Dimecres migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 20:00h a 23:30h
Dijous migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 20:00h a 23:30h
Divendres migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 20:00h a 0:00h
Dissabte migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 20:00h a 0:00h
Diumenge tancat
Festius a consultar
Entrants per picar o compartir
- Pernil ibèric de glà8,90€
17,00€DO Jabugo
- Croquetes3,90 2u.
7,20 4u.de pernil amb patates
- Croquetes5,50€ 3u.
10,50€ 6u.de xipirons i tinta de calamar
- Anxoves del Cantàbric8,80€ 4u.
17,60€ 8u.amb all i julivert
- Flors de Tête de Moine5,50€
9,90€ - Farcellets cruixents5,90€ 2u.
11,50€ 4u.de brandada de bacallà
- Ous estrellats amb patates fregides12,90€
i pernil de Jabugo o foie fresc a la planxa
- Botifarró d’arròs4,90€ 2u.
8,90€ 4u.amb poma i ceba confitada
- Cues de llagostí cruixents12,50 €amb oli de gambes
- Coca de brie13,00 €amb pernil ibèric
- Amanida amb llenties12,90€
pernil ibèric, llagostins ceba tendra, tomàquet i vinagreta de menta
- Amanida de mango14,90€
dauets de foie fresc a la planxa i cruixent de macadàmia
- Assortiment de verdures12,50€
a la planxa amb salsa romesco
- Amanida tèbia d’espàrrecs verds14,40€
llagostins, pernil de Jabugo i parmesà
- Saltat de verdures amb gambes i vieira14,90€
a la planxa amb salsa yakitori i oli de gambes
- Albergínia amb formatge de cabra gratinat10,60€
rajolí de mel i escalivada a banda
- Pa1,80€fresc del dia
- Pa1,50€
2,60€de coca torrat amb tomàquet
- Timbal d’escalivada10,90 €
amb encenalls de pernil ibèric
Plats amb foie
- Coca de ceps, foie fresc a la planxa18,50€
i ceba confitada amb reducció de Pedro Ximénez
- Tatín de foie fresc19,90€a la planxa, salsa Oporto i bolets saltats
- Raviolis farcits de foie14,60€
amb salsa trufada
- Ceps amb patates confitades16,90€
i encenalls de foie a la vinagreta de pinyons
Les nostres carns i peixos
- Filet de porc ibèric15,20€
al cafè de París amb patata confitada i bolets
- Filet de vedella19,90€
a la planxa amb farcells de mongeta verda i bacó
- Coca de botifarra esparracada12,80€
amb bolets i ceba confitada
- Carpaccio de filet de vedella13,90€
amb parmesà i vinagreta Vinum Acre
- Filet de vedella a la planxa24,00€
amb medalló de foie fresc
- Canelons de txangurro i gambes15,50€amb salsa bechamel
- Bacallà gratinat18,90€
a la crema de porros
- Llom de tonyina fresc a la planxa18,00€
amb patata confitada i pebrots saltats
- Lluç de palangre17,50€
amb verdures i salsa romesco
- Carpaccio de tonyina12,50€
amb vinagreta cítrics i espècies
- Carpaccio de morro de bacallà12,50€
amb salsa d’ametlles i tomàquet ratllat
Plats de temporada
- Carxofes en farina8,90€i fregides
- Flors de carxofa confitades12,90amb pernil ibèric
- Niu cruixent farcit de verdures11,50€
amb formatge de cabra gratinat
- Saltat de bolets i butifarres13,90€
amb herbes de Montserrat
Menús especials
Menú 35€
Menús disponibles a partir de 10 persones
- AperitiuSorbet de gin tonic amb formatge novell i melmelada de gerds
- Primers per picarAmanida amb magrana, codonyat, llavors i vinagreta de mel.
Coca d’escalivada amb anxova
Carxofes fregides
Farcellet cruixent de brandada de bacallà
Coca amb tomàquet
- Segon plat a triarRaviolis farcits de foie amb encenalls de foie i pernil d’ànec.
Saltat de verdures, gambes i vieira a la planxa amb salsa yakitori
Lluç de palangre a la planxa amb verdures i salsa romesco.
Galta de vedella amb textures de poma i bolets saltats.
- Postres a triarFondant de xocolata amb gelat de llet merengada
Pastís lemon pie
Crema catalana
- VIEguren Ugarte roble negre
Valonga chardonnay* El menú inclou: 1 ampolla de vi cada 2 persones, aigua, cafè
* El menú no inclou: cerveses o refrescs inicials i copes
Menú 40€
Menús disponibles a partir de 10 persones
- AperitiuSorbet de marc de cava amb farcellet de brandada
- Primers per picar
Amanida amb mango i dauets de foie fresc a la planxa
Albergínia amb formatge de cabra i mel.
Croquetes de xipiró i tinta de calamar.
Blini amb bombó de salmó.
Coca amb tomàquet
- Segon plat a triarSaltat de verdures, gambes i vieira a la planxa
Cues de llagostí cruixents amb oli de gambes.
Ceps amb encenalls de foie micuit i patata confitada
Petits filets de vedella al cafè de París
- Postres a escollirFondant de xocolata amb gelat de llet merengada
Pastís lemon pie
Crema catalana
*Copa de cava inclosa
- BegudesAigua
Gamarús criança Montsant – Eguren Ugarte criança Rioja ( negre)
Vinyes del Grau blanc – Carramimbre verdejo
Cafè
MENJAR PER EMPORTAR
TAKE AWAY
Fes la teva comanda de menjar per a recollir per telèfon al 93 453 23 38 whatsapp 690 824 949
I a casa amb Glovo
- Carxofes en farina8,90 €i fregides
- Flors de carxofa confitades amb pernil ibèric11,90 €
- Pernil ibèric de gla D.O. Jabugo15,50 €80 gr.
- Croquetes de pernil ibèric6,50 €4 unitats
- Croquetes de xipiró i tinta de calamar9,60 €6 unitats
- Farcellets cruixents de brandada de bacallà10,60 €4 unitats
- Botifarró d’arròs amb poma i ceba confitada7,40 €
- Amanida amb llenties, llagostins, ceba, tomàquet i vinagreta de menta11,50 €
- Albergínia amb formatge de cabra gratinat,mel i escalivada9,80 €
- Assortiment de verdures a la planxa amb salsa romesco11,10 €
- Ous estrellats amb patates i pernil ibèric o foie fresc12,20
- Saltat de verdures amb vieira i gambes a la planxa amb salsa yakitori13,60 €
- Pa de coca amb tomàquet2,60 €
- Raviolis farcits de foie amb salsa trufada13,40 €
- Cues de llagostí cruixents amb oli de gambes11,20 €
- Canelons de txangurro i gambes gratinats14,00 €
- Lluç de palangre a la planxa amb verdures saltades y romesco15,90 €
- Bacallà amb espinacs i all i oli gratinat17,50 €
- Filet de porc al cafè de París, bolets i patata confitada14,20 €
- Coca amb botifarra esparracada, bolets y cebolla confitada11,80 €
- coca de ceps i foie a la planxa amb ceba confitadaCarramimbre verdejo Rueda17,20 €Vi blanc
- Filet de vedella a la planxa amb patates18.50
- Tiramisú5,00 €
- Tatin de poma amb crema de llet5,50 €
- Valonga vi de la casa8,00 €Vi negre
- El Pispa D.O. Montsant garnatxa12,00 €Vi negre
- Bàrbara Forés D.O. Terra Alta garnatxa blanca12,00 €Vi blanc
- Carramimbre verdejo Rueda10,00 €Vi blanc
Localització i contacte
Ubicació
Carrer d’Enric Granados, 57, 08008 Barcelona
Telèfon de reserves: 934 53 23 38
Estem a la teva disposició
Si desitges fer-nos una consulta, petició o suggeriment, aquest és el teu espai. Tindrem en compte els teus comentaris, gràcies per endavant. També pots realitzar-nos consultes sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.
(Si el que desitges és fer una reserva, millor utilitza el formulari de reserves situat una mica més abaix)