La
Palmera

Cuina mediterrània actual, de productes frescos de temporada i delicatessen preparats amb amor.

Sobre nosaltres i La nostra cuinaReserves

Benvinguts a La Palmera

Unes paraules Sobre nosaltres

La història de la Palmera

Al gener de 1994, La Palmera va iniciar el seu camí de la mà de Rosa i Mateu.

Establerta en un antiga botiga de queviures, els seus inicis van ser com xarcuteria, on es venien productes selectes de gran qualitat que el client podia comprar i degustar submergit en un ambient càlid i acollidor.

A poc a poc la degustació de plats va evolucionar i es va transformar en el que és ara, un espai actual de gastronomia catalana amb influències de la cuina internacional.

El 2002 es va incorporar David, el fill gran de la família, que juntament amb l’equip de professionals del restaurant perseveren dia a dia per oferir al client una bona experiència gastronòmica.

I de La nostra cuina

Per als amants del foie, les delicatessen i els productes frescos de temporada

La nostra cuina és mediterrània i actual, construïda sempre a partir de productes frescs i de gran qualitat. Entre la nostra oferta gastronòmica destaca la variada carta de plats d’amanides, entrants per picar, verdures, carns, peixos i les especialitats amb foies, que s’han convertit en un dels fets diferencials de la cuina del restaurant.

Un dels èxits del restaurant és el menú degustació de 6 plats

A La Palmera trobareu un petit restaurant al cor de l’Eixample, d’ambient rústic i informal, decorat amb armaris i prestatgeries amb vins i productes gourmet, en definitiva, un espai on gaudir d’un bon àpat i un ambient familiar.

Reserves

Selecciona una data & reserva

Et confirmarem la reserva per email

La Palmera és un restaurant acollidor de l’Eixample de Barcelona que té taules en la seva majoria de 2, 4 i 6 comensals. Si desitges una taula per a més comensals, posa’t en contacte amb nosaltres. (Disposem d’un saló privat amb capacitat per 18 persones).

Formulari de reserva

Reserva Telefónica

Si ho prefereixes pots fer la teva reserva per telèfon. Truca’ns al 93 453 23 38.
Pots trobar-nos de 11:00h a 17:00h y de 20:00h a 00:30h

Horari de cuina

Dilluns migdia de 13:00h a 16:00h
Dimarts migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 20:00h a 23:30h
Dimecres migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 20:00h a 23:30h
Dijous migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 20:00h a 23:30h
Divendres migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 20:00h a 0:00h
Dissabte migdia de 13:00h a 16:00h Sopar 20:00h a 0:00h

Diumenge tancat

Festius a consultar

Entrants per picar o compartir

  • Pernil ibèric de glà
    11,50€
    20,90€
    DO Jabugo
  • Croquetes
    4,20 2u.
    7,90 4u.

    casolanes amb patates

  • Croquetes
    5,90€ 3u.
    11,50€ 6u.

    tinta de calamar tinta de calamar

  • Anxoves del Cantàbric
    8,80€ 4u.
    17,60€ 8u.
    amb all i julivert
  • Coca de brie
    13,00€

    amb pernil de Jabugo

  • Flors de Tête de Moine
    5,10€
    9,30€
  • Assortiment de formatges, melmelades
    9,90€
    17,90€
    i torrades
  • Farcellets cruixents
    6,90€ 2u.
    12,90€ 4u.
    de brandada de bacallà
  • Ous estrellats amb patates fregides
    13,90€

    i pernil de Jabugo o foie fresc a la planxa

  • Botifarró d’arròs
    4,90€ 2u.
    8,90€ 4u.

    amb poma i ceba confitada

  • Amanida amb formatge
    11,10€

    de cabra gratinat, bacó, panses, dàtils i pinyons

  • Amanida amb llenties
    12,90€

    pernil ibèric, llagostins ceba tendra, tomàquet i vinagreta de menta

  • Amanida de mango
    13,90€

    dauets de foie fresc a la planxa i cruixent de macadàmia

  • Assortiment de verdures
    11,90€

    a la planxa amb salsa romesco

  • Amanida tèbia d’espàrrecs verds
    15,90€

    llagostins, pernil de Jabugo i parmesà

  • Saltat de verdures, gambes i vieira
    14,50€

     a la planxa amb salsa yakitori i oli de gambes

  •  
  • Pa
    0,85€
    1,50€
    fresc del dia
  • Pa
    1,50€
    2,60€

    de coca torrat amb tomàquet

  • Cistella de torrades
    2,50€
    caseres

Plats amb foie

  • Coca de ceps, foie fresc a la planxa
    18,50€

    i ceba confitada amb reducció de Pedro Ximénez

  • Tatín de foie fresc
    20,30€
    a la planxa, salsa Oporto i bolets saltats
  • Foie d’ ànec entier
    13,90€

    amb torrades

  • Raviolis farcits de foie
    14,50€

    amb salsa de tòfona, pernil d’ànec i foie micuit

  • Ceps amb patates confitades
    16,50€

    i encenalls de foie a la vinagreta de pinyons

Les nostres carns i peixos

  • Filet de porc ibèric
    14,50€

    al cafè de París amb patata confitada i bolets

  • Magret d’ànec
    16,90€

    cebetes, bolets i salsa oporto

  • Filet de vedella
    19,90€

    a la planxa amb farcells de mongeta verda i bacó

  • Coca de botifarra esparracada
    12,00€

    amb bolets i ceba confitada

  • Carpaccio de filet de vedella
    13,90€

    amb parmesà i vinagreta  Vinum Acre

  • Canelons de txangurro
    16,90€
    i gambes
  • Bacallà gratinat
    18,90€

    a la crema de porros

  • Llom de tonyina fresc a la planxa
    17,90€

    amb patata confitada i pebrots saltats

  • Lluç de palangre
    16,90€

    amb verdures i salsa romesco

  • Carpaccio de tonyina
    11,50€

    amb vinagreta cítrics i espècies

  • Carpaccio de morro de bacallà
    11,90€

    amb salsa d’ametlles i tomàquet ratllat

Plats de temporada

  • Crema de ceps
    11,50€

    amb croutons de pa

  • Albergínies gratinades
    11,00€

    amb formatge de cabra i mel

  • Carxofes
    8,90
    enfarinades i fregides
  • Flors de carxofa confitades
    12,90€

    amb encenalls de pernil ibèric

  • Pop a la galega
    16,50
    amb patata confitada
  • Carpaccio de figues
    13,90
    gruyère i pernil ibèric
  • Cues de llagostí cruixents
    13,50€

    amb  oli de gambes

Menús especials

Menú 35€

Menús disponibles a partir de 10 persones

  • Aperitiu
    Sorbet de gin tonic amb formatge novell i melmelada de gerds
  • Primers per picar
    Amanida amb magrana, codonyat, llavors i vinagreta de mel.

    Coca d’escalivada amb anxova

    Carxofes fregides

    Farcellet cruixent de brandada de bacallà

    Coca amb tomàquet

  • Segon plat a triar
    Raviolis farcits de foie amb encenalls de foie i pernil d’ànec.

    Saltat de verdures, gambes i vieira a la planxa amb salsa yakitori

    Lluç de palangre a la planxa amb verdures i salsa romesco.

    Galta de vedella amb textures de poma i bolets saltats.

  • Postres a triar
    Fondant de xocolata amb gelat de llet merengada

    Pastís lemon pie

    Crema catalana

  • VI
    Eguren Ugarte roble negre
    Valonga chardonnay

    * El menú inclou: 1 ampolla de vi cada 2 persones, aigua, cafè
    * El menú no inclou: cerveses o refrescs inicials i copes

     

Menú 40€

Menús disponibles a partir de 10 persones

  • Aperitiu
    Sorbet de marc de cava amb farcellet de brandada
  • Primers per picar

    Amanida amb mango i dauets de foie fresc a la planxa

    Albergínia amb formatge de cabra i mel.

    Croquetes de xipiró i tinta de calamar.

    Blini amb bombó de salmó.

    Coca amb tomàquet

  • Segon plat a triar
    Saltat de verdures, gambes i vieira a la planxa

    Cues de llagostí cruixents amb oli de gambes.

    Ceps amb encenalls de foie micuit i patata confitada

    Petits filets de vedella al cafè de París

  • Postres a escollir
    Fondant de xocolata amb gelat de llet merengada

    Pastís lemon pie

    Crema catalana

    *Copa de cava inclosa

  • Begudes
    Aigua

    Gamarús criança Montsant  – Eguren Ugarte criança Rioja ( negre)

    Vinyes del Grau blanc – Carramimbre verdejo

    Cafè

Localització i contacte

Ubicació

Carrer d’Enric Granados, 57, 08008 Barcelona
Telèfon de reserves: 934 53 23 38

Estem a la teva disposició

Si desitges fer-nos una consulta, petició o suggeriment, aquest és el teu espai. Tindrem en compte els teus comentaris, gràcies per endavant. També pots realitzar-nos consultes sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.
(Si el que desitges és fer una reserva, millor utilitza el formulari de reserves situat una mica més abaix)

Formulari de contacte

1 + 3 = ?