Menú per grups
MENÚ 45€
* Menú disponible a partir de 8 personas reservando con anterioridad
PRIMERS PER PICAR
- Sorbet de cítrics i torrada amb ficelle de foie.
- Duo de coquetes.
- Albergínia amb formatge de cabra i rajolí de mel.
- Farcellet cruixent de brandada de bacallà.
- Botifarró de Burgos amb poma i ceba caramel·litzada
- Coca amb tomàquet
SEGON PLAT A TRIAR
- Saltat de verdures amb gambes i vieira a la planxa i salsa yakitori.
- Lluç de palangre a la planxa amb verdures i salsa romesco.
- Filet de porc ibèric al cafè de París, bolets i patata confitada.
- Melós de vedella al Porto amb bolets i patata confitada.
- Caneló de ceps amb salsa de bolets.
*S’agraïria sapiguer els segons plats per anticipat
POSTRES A TRIAR
- Pastís de xocolata.
- Pastís tatín amb crema de llet.
- Sorbet.
CELLER
- El veïnat negre D.O. Montsant
- Valonga chardonnay D.O. Valle del Cinca
El menú inclou: 1 ampolla de vi cada 2 persones, aigua, cafè
El menú no inclou: cerveses o refrescs inicials i copes
MENÚ 51€
* Menú disponible a partir de 8 personas reservando con anterioridad
PRIMERS PER PICAR
- Sorbet de cítrics i torrada amb ficelle de foie.
- Pernil ibèric D.O. Jabugo
- Duo de coquetes.
- Albergínia amb formatge de cabra i rajolí de mel.
- Farcellet cruixent de brandada de bacallà.
- Coca amb tomàquet
SEGON PLAT A TRIAR
- Llom de tonyina a la planxa amb pebrots saltats i patata confitada.
- Lluç de palangre a la planxa amb verdures i salsa romesco.
- Filet de vedella a la planxa amb espàrrecs verds i patata confitada.
- Caneló de ceps amb salsa de bolets.
*S’agraïria sapiguer els segons plats per anticipat
POSTRES A TRIAR
- Pastís de xocolata.
- Pastís tatín amb crema de llet.
- Sorbet.
CELLER
- El veïnat negre D.O. Montsant
- Valonga chardonnay D.O. Valle del Cinca
El menú inclou: 1 ampolla de vi cada 2 persones, aigua, cafè
El menú no inclou: cerveses o refrescs inicials i copes