Menú per  grups

MENÚ 45€

* Menú disponible a partir de 8 personas reservando con anterioridad 

PRIMERS PER PICAR

  • Sorbet de cítrics i torrada amb ficelle de foie.
  • Duo de coquetes.
  • Albergínia amb formatge de cabra i rajolí de mel.
  • Farcellet cruixent de brandada de bacallà.
  • Botifarró de Burgos amb poma i ceba caramel·litzada
  • Coca amb tomàquet

SEGON PLAT A TRIAR

  • Saltat de verdures amb gambes i vieira a la planxa i salsa yakitori.
  • Lluç de palangre a la planxa amb verdures i salsa romesco.
  • Filet de porc ibèric al cafè de París, bolets i patata confitada.
  • Melós de vedella al Porto amb bolets i patata confitada.
  • Caneló de ceps amb salsa de bolets.

*S’agraïria sapiguer els segons plats per anticipat

POSTRES A TRIAR

  • Pastís de xocolata.
  • Pastís tatín amb crema de llet.
  • Sorbet.

CELLER

  • El veïnat negre D.O. Montsant
  • Valonga chardonnay D.O. Valle del Cinca

El menú inclou: 1 ampolla de vi  cada 2 persones, aigua, cafè
El menú no inclou: cerveses o refrescs inicials i copes

MENÚ 51€

* Menú disponible a partir de 8 personas reservando con anterioridad 

PRIMERS PER PICAR

  • Sorbet de cítrics i torrada amb ficelle de foie.
  • Pernil ibèric D.O. Jabugo
  • Duo de coquetes.
  • Albergínia amb formatge de cabra i rajolí de mel.
  • Farcellet cruixent de brandada de bacallà.
  • Coca amb tomàquet

SEGON PLAT A TRIAR

  • Llom de tonyina a la planxa amb pebrots saltats i patata confitada.
  • Lluç de palangre a la planxa amb verdures i salsa romesco.
  • Filet de vedella a la planxa amb espàrrecs verds i patata confitada.
  • Caneló de ceps amb salsa de bolets.

*S’agraïria sapiguer els segons plats per anticipat

POSTRES A TRIAR

  • Pastís de xocolata.
  • Pastís tatín amb crema de llet.
  • Sorbet.

CELLER

  • El veïnat negre D.O. Montsant
  • Valonga chardonnay D.O. Valle del Cinca

El menú inclou: 1 ampolla de vi cada 2 persones, aigua, cafè
El menú no inclou: cerveses o refrescs inicials i copes