Carta

ENTRANTS PER PICAR O COMPARTIR

PERNIL IBÈRIC DE GLÀ

M: 10,00€ / R: 19,00€

DO Jabugo

CROQUETES

2u: 4,20€ / 4u: 7,90€
de pernil

CROQUETES

3u: 5,60€ / 6u: 10,60€
de xipirons i tinta de calamar

ANXOVES DEL CANTÀBRIC

4u: 9,50€ / 8u: 18,00€
amb all i julivert

FLORS DE TÊTE DE MOINE

5,70€

FARCELLETS CRUIXENTS

2u: 6,50€ / 4u: 12,00€
de brandada de bacallà

OUS ESTRELLATS AMB PATATES FREGIDES

13,00€
i pernil de Jabugo

BOTIFARRÓ D’ARRÒS

2u: 4,70€ / 4u: 9,00€
amb poma i ceba confitada

CUES DE LLAGOSTÍ CRUIXENTS

13,00€
amb oli de gambes

COCA DE BRIE

13,00€
amb pernil ibèric

TRIO DE FORMATGES

12,00€
amb melmelada

AMANIDA AMB LLENTIES

14,00€
pernil ibèric, llagostins ceba tendra, tomàquet i vinagreta de menta

AMANIDA DE MANGO

15,00€
dauets de foie fresc a la planxa i cruixent de macadàmia

AMANIDA TÈBIA D’ESPÀRRECS VERDS

15,50€
llagostins, pernil de Jabugo i parmesà

ASSORTIMENT DE VERDURES

14,00€

a la planxa amb salsa romesco

SALTAT DE VERDURES AMB GAMBES I VIEIRA

14,90€
a la planxa amb salsa yakitori i oli de gambes

ALBERGÍNIA AMB FORMATGE DE CABRA GRATINAT

10,40€
rajolí de mel i escalivada a banda

CANELÓ DE BRÒQUIL

12,00€
i porros

COCA

1,60 / 2,80€

amb tomàquet

PA

2,50€

fresc del dia

PLATS AMB FOIE

FOIE D’ ÀNEC A LA SAL

18,00€
amb melmelada de mango i torrades

COCA DE CEPS, FOIE FRESC A LA PLANXA

20,00€

i ceba confitada amb reducció de Pedro Ximénez

TATIN DE FOIE FRESCO

23,00€

a la planxa, salsa Oporto i bolets saltats

RAVIOLIS FARCITS DE FOIE A LA CREMA

17,00€

amb encenalls de foie

CEPS AMB PATATES CONFITADES

18,00€
i encenalls de foie a la vinagreta de pinyons

LES NOSTRES CARNS I PEIXOS

FILET DE PORC IBÈRIC

17,00€

al cafè de París amb patata confitada i bolets

FILET DE VEDELLA

25,00€

a la planxa amb espàrrecs verds, ceba i patata confitada

FILET DE VEDELLA A LA PLANXA AMB ESPÀRRECS VERDS

30,00€

ceba i patata confitada i medalló de foie fresc

COCA DE BOTIFARRA ESPARRACADA

14,00€
amb bolets i ceba confitada

MAGRET D’ÀNEC DE GLA

19,00€
amb ceba confitada i bolets

CARPACCIO DE FILET DE VEDELLA

14,50€
amb parmesà i vinagreta Vinum Acre

NENS: FINGERS DE POLLASTRE, 2 CROQUETES

10,00€
i patates fregides

LLOM DE TONYINA " BLUE FINN" A LA PLANXA

22,00€

amb patata confitada i pebrots saltats

BACALLÀ A LA CREMA

19,00€

de porros

CUA DE RAP FRESC

24,00€

amb gambes, musclos i cloïses

LLUÇ DE PALANGRE A LA PLANXA

18,50€
amb verdures i romesco

CANELONS DE TXANGURRO I GAMBES

17,00€

amb salsa bechamel

CARPACCIO DE TONYINA

15,00€

amb vinagreta cítrics i espècies

CARPACCIO DE MORRO DE BACALLÀ

14,00€
amb salsa d’ametlles i tomàquet ratllat

PLATS DE TEMPORADA

SOPA DE PEIX

13,00€

i gambes

FLORS DE CARXOFA CONFITADES

14,00€

amb pernil ibèric

CARXOFES ENFARINADES

10,00€

i fregides

CANELONS DE CEPS LLEUGERAMENT TRUFATS

16,00€

amb salsa de bolets

MIL FULLS DE TORTA DEL CASAR

15,00€

patata confitada i bresaola