Carta
ENTRANTS PER PICAR O COMPARTIR
PERNIL IBÈRIC DE GLÀ
DO Jabugo
CROQUETES
de pernil
CROQUETES
de xipirons i tinta de calamar
CROQUETES
de bolets i tòfona
ANXOVES DEL CANTÀBRIC
al oli d’oliva
FLORS DE TÊTE DE MOINE
FARCELLETS CRUIXENTS
de brandada de bacallà
OUS ESTRELLATS AMB PATATES FREGIDES
i pernil de Jabugo
BOTIFARRÓ D’ARRÒS
amb poma i ceba confitada
CUES DE LLAGOSTÍ CRUIXENTS
amb oli de gambes
COCA DE BRIE
amb pernil ibèric
BRAVAS
con 2 salsas
QUATRE FORMATGES
amb melmelada
AMANIDA AMB LLENTIES
pernil ibèric, llagostins ceba tendra, tomàquet i vinagreta de menta
AMANIDA DE MANGO
dauets de foie fresc a la planxa i cruixent de macadàmia
ASSORTIMENT DE VERDURES
a la planxa amb salsa romesco
AMANIDA TÈBIA D’ESPÀRRECS VERDS
llagostins, pernil de Jabugo i parmesà
SALTAT DE VERDURES AMB GAMBES I VIEIRA
a la planxa amb salsa yakitori i oli de gambes
ALBERGÍNIA AMB FORMATGE DE CABRA GRATINAT
rajolí de mel i escalivada a banda
COCA
amb tomàquet
PLATS AMB FOIE
FOIE D’ ÀNEC A LA SAL
amb melmelada de mango i torrades
COCA DE CEPS, FOIE FRESC A LA PLANXA
i ceba confitada amb reducció de Pedro Ximénez
TATIN DE FOIE FRESCO
a la planxa, salsa Oporto i bolets saltats
RAVIOLIS FARCITS DE FOIE A LA CREMA
amb encenalls de foie
CEPS AMB PATATES CONFITADES
i encenalls de foie a la vinagreta de pinyons
LES NOSTRES CARNS I PEIXOS
FILET DE PORC IBÈRIC
al cafè de París amb patata confitada i bolets
FILET DE VEDELLA
amb pebrots del Padró i patates fregides
FILET DE VEDELLA A LA PLANXA AMB ESPÀRRECS VERDS
amb pebrots del Padró, patates fregides i medalló de foie fresc
COCA DE BOTIFARRA ESPARRACADA
amb bolets i ceba confitada
MAGRET D’ÀNEC DE GLA
amb ceba confitada i bolets
CHULETÓN DE VACA VELLA MADURADA 30-40 DIES
patates fregides i pebrots padró
CARPACCIO DE FILET DE VEDELLA
amb parmesà i vinagreta Vinum Acre
NENS: FINGERS DE POLLASTRE, PASTA BOLONYESA
i patates fregides
NENS: BOTIFARRA, PASTA BOLONYESA
i patates fregides
LLOBARRO AL FORN
amb pebrots i olives kalamata
BACALLÀ
gratinat al all i oli de mel
LLOM DE TONYINA " BLUE FINN" A LA PLANXA
amb patata confitada i pebrots saltats
CUA DE RAP AL FORN
amb gambes i salsa de gambes
CANELONS DE TXANGURRO I GAMBES
amb salsa beixamel
CARPACCIO DE MORRO DE BACALLÀ
amb salsa d’ametlles i tomàquet ratllat
CARPACCIO DE TONYINA
amb vinagreta d’alvocat i llimona
PLATS DE TEMPORADA
VICHYSSOISE
de porros
CARPACCIO DE FIGUES
amb encenalls de roncal i pernil ibèric
FIGUES AMB FORMATGE DE CABRA
gratinat
RISOTTO DE BOLETS
i gambes
TRUITA MANDROSA D'ALLS TENDRES I GAMBES
amb salsa de bolets
MAXI CANELÓ D'ESPINACS I RICOTTA
amb panses i pinyons