Carta

ENTRANTS PER PICAR O COMPARTIR

PERNIL IBÈRIC DE GLÀ

M: 11,50€ / R: 22,00€

DO Jabugo

CROQUETES

2u: 4,50€ / 4u: 8,00€

de pernil

CROQUETES

3u: 5,8€ / 6u: 11,50€

de xipirons i tinta de calamar

CROQUETES

2u: 4,7€ / 4u: 9€

de bolets i tòfona

ANXOVES DEL CANTÀBRIC

4u: 10€ / 8u: 20,00€

al oli d’oliva

FLORS DE TÊTE DE MOINE

5,50€

FARCELLETS CRUIXENTS

2u: 6,80€ / 4u: 12,50€

de brandada de bacallà

OUS ESTRELLATS AMB PATATES FREGIDES

14,00€

i pernil de Jabugo

BOTIFARRÓ D’ARRÒS

2u: 4,60€ / 4u: 8,50€

amb poma i ceba confitada

CUES DE LLAGOSTÍ CRUIXENTS

14,00€

amb oli de gambes

COCA DE BRIE

14,50€

amb pernil ibèric

BRAVAS

10,00€

con 2 salsas

QUATRE FORMATGES

17,00€

amb melmelada

AMANIDA AMB LLENTIES

15,00€

pernil ibèric, llagostins ceba tendra, tomàquet i vinagreta de menta

AMANIDA DE MANGO

17,00€

dauets de foie fresc a la planxa i cruixent de macadàmia

ASSORTIMENT DE VERDURES

14,00€

a la planxa amb salsa romesco

AMANIDA TÈBIA D’ESPÀRRECS VERDS

18,00€

llagostins, pernil de Jabugo i parmesà

SALTAT DE VERDURES AMB GAMBES I VIEIRA

15,00€

a la planxa amb salsa yakitori i oli de gambes

ALBERGÍNIA AMB FORMATGE DE CABRA GRATINAT

9,80€

rajolí de mel i escalivada a banda

COCA

1,60 / 2,80€

amb tomàquet

PLATS AMB FOIE

FOIE D’ ÀNEC A LA SAL

20,00€

amb melmelada de mango i torrades

COCA DE CEPS, FOIE FRESC A LA PLANXA

23,00€

i ceba confitada amb reducció de Pedro Ximénez

TATIN DE FOIE FRESCO

26,00€

a la planxa, salsa Oporto i bolets saltats

RAVIOLIS FARCITS DE FOIE A LA CREMA

20,00€

amb encenalls de foie

CEPS AMB PATATES CONFITADES

20,00€

i encenalls de foie a la vinagreta de pinyons

LES NOSTRES CARNS I PEIXOS

FILET DE PORC IBÈRIC

18,00€

al cafè de París amb patata confitada i bolets

FILET DE VEDELLA

28,00€

amb pebrots del Padró i patates fregides

FILET DE VEDELLA A LA PLANXA AMB ESPÀRRECS VERDS

34,00€

amb pebrots del Padró, patates fregides i medalló de foie fresc

COCA DE BOTIFARRA ESPARRACADA

15,00€

amb bolets i ceba confitada

MAGRET D’ÀNEC DE GLA

20,00€

amb ceba confitada i bolets

CHULETÓN DE VACA VELLA MADURADA 30-40 DIES

35,00€

patates fregides i pebrots padró

CARPACCIO DE FILET DE VEDELLA

16,00€

amb parmesà i vinagreta Vinum Acre

NENS: FINGERS DE POLLASTRE, PASTA BOLONYESA

11,00€

i patates fregides

NENS: BOTIFARRA, PASTA BOLONYESA

11,00€

i patates fregides

LLOBARRO AL FORN

22,00€

amb pebrots i olives kalamata

BACALLÀ

20,00€

gratinat al all i oli de mel

LLOM DE TONYINA " BLUE FINN" A LA PLANXA

25,00€

amb patata confitada i pebrots saltats

CUA DE RAP AL FORN

26,00€

amb gambes i salsa de gambes

CANELONS DE TXANGURRO I GAMBES

17,00€

amb salsa beixamel

CARPACCIO DE MORRO DE BACALLÀ

15,00€

amb salsa d’ametlles i tomàquet ratllat

CARPACCIO DE TONYINA

16,00€

amb vinagreta d’alvocat i llimona

PLATS DE TEMPORADA

VICHYSSOISE

13,00€

de porros

CARPACCIO DE FIGUES

15,00€

amb encenalls de roncal i pernil ibèric

FIGUES AMB FORMATGE DE CABRA

12,00€

gratinat

RISOTTO DE BOLETS

20,00€

i gambes

TRUITA MANDROSA D'ALLS TENDRES I GAMBES

12,00€

amb salsa de bolets

MAXI CANELÓ D'ESPINACS I RICOTTA

12,00€

amb panses i pinyons

SUPLEMENT TERRASSA

3%